Labradorit

Nøgleord: beskytter, lysende og balancerende

Denne smukke skandinaviske sten er en skøn beskytter. Når man holder labradoritten, kan man nærmest se nordlyst skinne igennem i strukturen. Energireskabet er overvældende smukt.

Den renser for negativ energi, fjerner barriere og blokerering i dig, og åbner op til ny og forstærket energi.
Skøn sten hvis man er i et terapiforløb, ønsker at hindre tankemylder, uønskede mønstre eller andre psykiske forhindringer på din vej.

Har du været dårlig til at sige fra eller nej, måske har du ikke passe godt nok på dig selv, så er labradorit energiredskabet som beskytter og fjerner dig for den skadelige energi. Er du i et terapeutisk forløb og har brug for et energireskab til at styrke denne udvikling, så er labradoritten den rette ven for dig.

Labradorit skaber rum til du kan mærke lykke og synkronitet i dit liv. Man kan komme til at opleve, hvordan man ved et tilfælde er det rette sted på det rette tidspunkt. Det vil føles som om du bevæger dig i din udvikling.

 Healing: beroliger en overaktiv hjerne, skaber lys og balance. God til at lette stress. Skønt supplement til smertelindring af hormonelle- og menstruationsmerter. Har du problemer med angst og ubalancer, så går dette skønne energiredskab ind og arbejder med de symptomer, som det skaber og lindrer. 

  • Genoplad dig selv og sov med den.

Stjernetegn: skytten, løven, skorpion, stenbukken

Find en labradorit her