Sådan kan du lave et energiskifte

Kender du følelsen af at blive klemt? Måske er luften i rummet pludselig tung og en hovedpine trænger sig på. Man kan have svært ved at slippe negative tanker eller opslidende tankemønstre.

Det kan være meget drænende at have det sådan, og gå igennem ens hverdag med en følelse af modløshed og irritation. Alting frustrerer, hvad enten det er oprydning, sædvanelige pligter som er en byrde og medmennesker som man konstant taler forbi.

Hvad skal man lige gøre?

En nem måde, at arbejde sig hen mod en bedre energi og mere mod på tilværelsen er at få renset ud. Det er så vigtigt, at få sorteret, ryddet ud - mentalt og fysisk.

Her er en nem guide til hvordan du kunne gøre det:

  1. åben vinduer og dører, lad den friske luft strømme ind - og hvirvle energien rundt.
  2. Gør rent & ryd op med intentionen om at skabe et rum, som du GODT gad befinde dig i. Det kan være en let støvsugning, få gulvet ryddet for tøj eller tag opvasken.
  3. Rummet er nu ryddet og klart til et skifte.
  4. Brug dine sanser, og her er dufte essentielle. Tænd salvie og bær den rundt med intentionen om at lave en renselse og skifte af dit hjem/eller arbejdsplads. Du kan også bruge BaliPura eller almindelig røgelse til formålet.
  5. Find din favorit plads, placér de energireskaber der kalder på dig her. Det kunne f.eks. være en blå calcit eller ametyst.
  6. Sæt dig ned, tag en dyb indånding og connect med underlaget, dine energireskaber og duften i luften omkring dig.
  7. Meditér sådan, implemtér det i din hverdag og forbyg derved de trængte og uoverskuelige stunder som vil komme, du vil med tiden have nemmere ved at slippe den negative energi igen, når den viser sig.