Sådan laver du krystalvand

Lav dit eget krystalvand, med skønne energigivende krystalller
Krystaller i vand for flydende krystalenergi til din krop, sind og sjæl. Krystalpåvirket vand er en energigivende og nænsom måde at indtage krystallernes energi.
Krystallerne arbejder indefra og ud i dit energifelt. Vandet kan åbne dine chakras, bryde blokeringer og heale, hvor behovet er.

Må man putte krystallerne direkte i vandet?

Neeej, det burde man ikke gøre. Krystaller er sammensat af forskellige mineraler og metaller, som ikke egner sig til at drikker, og faktisk kan være direkte farlige for kroppen.

Derudover er der en hygiejne og energimæssig risiko. Hvis du bruger krystaller, som ikke er renset, så kan de indeholde bakterier fra de omgivelser og hænder i kommer fra. Nu tænker du, måske, "jamen jeg skolder dem da bare i kogende vand eller spritter dem af" - det vil jeg også gerne fraråde. Netop fordi; at dine energiredskaber er dyrebare man millioner gamle energikilder, som skal behandles med respekt og kærlig omsorg for du kan få det optimale ud af deres givende energi. Hvis du putter kemikalier eller kogende vand på dem, så forstyrrer du deres energi og healing.

Nogle krystaller kan faktisk slet ikke tåle vand og opløses, f.eks. selenit.

Hvordan laver jeg krystalvand?

Den nemmeste og billigste måde at lave krystalvand er; at have dine udvalgte krystaller i en stav, som du placere i vandet, og drikker fra.

Med krystalstavene:

  1. kan du placere dem i dit vand, gerne ved månelys eller i mørke natten over og lade vandet påvirke af energien.
  2. herefter kan du nyde dit vand - ganske nemt.

Jeg vil anbefale dig, at drikke dit vand - bevidst - f.eks. lige efter en meditation med intentionen om at tune ind på dine krystallers energi.

Du kan købe krystalstave med bjergkrystaller hos mig, de er renset og sat med en intention om at give: indsigt, smertelindring og klarhed

Find dem her